tipy a novinky na blogu
VŠECHNY BARVY A CHUTĚ PODZIMU V UNO
Podzim. To jsou barvy. To je podvečerní mlha. Dlouhé večery. Ale také sklizeň a úžasné suroviny.
A právě tyto dobroty nás na podzimu baví nejvíce. Přijďte se přesvědčit sami, jaké kombinace z těchto podzimních darů je možné na talíři vykouzlit a jaké variace podzimních jídel naši skvělí kuchaři dokáží připravit.
Podzimní degustační „blues“ u nás rozehrajeme v pátek 24. listopadu 2017 a na talíř vám přitančí 5 chodů, ve kterých se vám budeme snažit představit tradiční barvy a chutě podzimu v netradičním podání.
A na co se můžete těšit?
- Mušle sv. Jakuba, vodnice, citronový tymián
- Květák s uzeným pstruhem a žampiony
- Kachní prso, růžičková kapusta, angrešt, dýně
- Vepřový bok, celer, kaštany, jablko
- Tvaroh, švestky, vlašské ořechy
Své místo si zamluvte nejlépe hned a to buď na 17:00, 19:00 nebo 20:00 a to na tel. 775 662 980 nebo na emailu restaurace@penzionuno.cz.
Cena za celé podzimní menu včetně párování s víny je 1200 Kč (samostatně pak za 750 Kč).
Těšíme se na vás!